Raka, kot je morda še ne poznate

Kot otroci smo si večkrat želeli živeti v mestu, kjer je vse na dosegu roke. Sedaj ...

 

Glasilo TD Lovrenc Raka

Domov arrow Novice
Novice
Pohod ob slovenskem kulturnem prazniku 2013

8.2.2013

Tudi letošnje leto smo organizirali pohod ob slovenskem kulturnem prazniku,kljub temu,da nam je narava ravno ta čas postregla z obilico snega. Pogumno se nas  zbralo kar nekaj pohodnikov.

 
BILI SMO V GOSTEH....

Sodelovanje med ljudmi je danes vsekakor eno izmed pomembnih dejavnosti na vseh področjih človekovega delovanja.V društvu smo enotnega mnenja,da je izjemnega pomena izmenjava izkušenj med lokalnimi in drugimi društvi.Vedno smo veseli povabil naših prijateljev,hkrati pa se vsak obisk izkaže kot prijetno druženje.

Image6.10.2012 smo se na povabilo TD Šentjanž predstavniki TD Raka udeležili otvoritve učne poti in podelitve priznanj za najlepši aranžma iz buč-BUČERJADE v Šentjanžu.20.10.2012 smo se odzvali povabilu TD Mokronog in se udeležili tradicionalnega Vorančevega pohoda v Mokronogu,po poteh Voranca,z zaključkom na Pijani gori.16.11.2012 pa smo se z Klubom ljubiteljev starih vozil HRAST odpravili na ogled Pivovarne LAŠKO,kateremu je sledilo veselo druženje. 

 
11.ČEBULARSKI POHOD

18.11.2012

Kljub deževnemu vremenu se je na letošnjem čebularskemu pohodu zbralo okoli dvesto ljudi. Vsako leto se vsi strinjamo, koliko lepih prizorov nam nudi ta košček neokrnjene narave. Na žalost se ne zavedajo tega vsi in na to opominjajo podrta debla, ki so se jih hoteli polastiti objestneži in vedno se ustavimo ob njih. Pot iz Kostanjevice na Rako je bila z krajšimi prijetnimi postanki dokaj nezahtevna, za varno pot pa so poskrbeli člani planinskega društva Polom. Topla malica,ki nas je pričakala na Raki nas je pošteno okrepčala,nekateri pa so si odšli ogledati našo lepo cerkev sv.Lovrenca.

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 29 - 35 od 68

ANKETA

Največ novih informacij izvem ...
 

IZ KNJIGE GOSTOV


Kontaktni podatki

Za vse dodatne informacije prosimo kontaktirajte nas:
Turistično društvo Lovrenc Raka
Raka 36 a, 8274 Raka
GSM Tel: 041 532 727
e-mail:  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Website: http://www.tdlovrenc.com/